У проект узяли участь також голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Тепер вн вважа свом обов'язком помститися кривдникам знищити мсцев поселення. Гелв кул у нчному лс Цнност бренду збгаються з цнностями фльму. У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня. Сильне кно.
Цнност бренду збгаються з цнностями фльму. “Драматургя вана Франка - це свтова драматургя, тому що вн опкувався питанням з чого починаться розподл людей на добрих чи злих, за що людина здатна померти найголовнше - за що здатна жити. У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем’рою ц осен. Хба що природа навколо них помтно багатша. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Напвгол ван з Максимом, як на початку фльму бгають лсом спритно метають у дерева сокири, якби не нюанси зовншност, легко зйшли б, наприклад, за пвнчноамериканських нданцв. Продюсери: гор Олесов (компаня Kinorob, Украна); Джефф Райс, Юрй Карновський, Раджа Коллнз (компаня Cinema Day, США). "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.
Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Спецально для Захара Беркута були збудован декорац величезно грсько ущелини, селища Тухля та матку Тугара Вовка.